Filtrar

Appropriation

  • Dansa contemporània
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • 30'
https://macmislata.es/arts-esceniques/appropriation

Enllaç copiat al porta-retalls

Appropriation parteix de l'anàlisi dels fenòmens més populars de les xarxes socials: Instagram, Facebook i Youtube. Aquesta peça pretén aprofundir en la relació entre el cos físic i l'exposició de la nostra imatge virtual. La barrera entre les xarxes socials i la vida real sembla que s'hagen diluït.

Interpretat per l'alumnat del Conservatori Professional de Dansa de València de 3r i 4rt curs de l'especialitat de dansa contemporània.

Un xou de
Conservatorio Profesional de Danza de Valencia

Valencia, Spain

El Conservatorio Profesional de Danza de Valencia es uno de los centros, en el que se imparten enseñanzas regladas de danza.

Los estudios profesionales de danza están orientados a que el alumnado pueda adquirir los conocimientos y destrezas que les permita la posterior incorporación a la vida profesional . También, la formación adquirida en nuestro Conservatorio, les permitirá el acceso a los estudios superiores de danza o a otros estudios superiores universitarios, a través de la obtención del Título de Bachiller, según se declara en la ley 2/2006 de Educación.

Son tres las especialidades que se estudian:

- Danza Clásica
- Danza Contemporánea
- Danza Española.

Nuestro objetivo principal es hacer del alumnado verdaderos amantes de la danza, que tengan una formación técnica y artística de la máxima calidad, para que puedan enfrentarse a la vida profesional en el futuro.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar