Filtrar

Topa

  • Dansa contemporània
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • 25'
https://macmislata.es/arts-esceniques/topa

Enllaç copiat al porta-retalls

Topa és la trobada entre les companyies Kukai Dantza i Brodas Bros.

Quatre joves es troben en una plaça. Sona una música i arranquen a ballar. És un fet quotidià, és la seua forma d’expressió. Ballar els fa així.

Alguns són ballarins formats en dansa tradicional basca. D’altres, ballarins de hip-hop. El carrer, el seu espai vital, els uneix.

Topa proposa la unió de quatre intèrprets, que preservant els seus orígens artístics, s'uneixen en una formació vital i enèrgica enriquint als seus intèrprets a través del coneixement dels seus companys. Expressions de carrer contemporanies, que avui comparteixen vida en les places de les ciutats.

Una peça de carrer en la qual l'espai urbà es transformarà en espai escènic amb la col·laboració del públic.

Un xou de
Kukai dantza

Errenteria, Spain

Oskara és un encreuament de camins feliç entre Kukai Dantza i el valencià Marcos Morau (creador de La Veronal i Premi Nacional de Dansa 2013) que ha dissenyat l’espai escènic de l’obra i és finalista als Premis Max d’aquesta edició. 


Jon Maya, director de la companyia Kukai, establida a Errenteria (Guipúscoa), es va plantejar com seria la mirada de Morau cap al País Basc, després de veure espectacles de La Veronal com ara Nipón Koku, Siena o Islandia. El resultat és una aposta singular i molt suggestiva en la línia de qualitat d’ambdós creadors. 


Kukai Dantza aconsegueix en tots els treballs que duu a terme, fer evolucionar la dansa tradicional basca cap a la contemporaneïtat. A més, compta amb la col·laboració d’altres col·lectius que no fan altra cosa que augmentar l’altaveu de la cultura de tot un poble. Perquè perdure.


MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar