Filtrar

Abracadabra

  • Clown, Màgia d'escena
  • Per a tots els públics
  • 55'
https://macmislata.es/arts-esceniques/abracadabra

Enllaç copiat al porta-retalls

Jer Trudis una especial maga russa amb molt de carisma i Rebeco (un alumne amb possibilitats) ens mostren les seues habilitats, embolicades en l'absurd dels pallassos. Mocadors que apareixen i desapareixen pels llocs menys esperats, objectes que viatgen en l'espai i en el temps, altres que canvien de color o que són traspassats sense patir cap canvi... un espectacle d'humor per a tots els públics.

Fitxa artística:

Direcció i guió: La Troupe Malabó.

Intèrprets: Sergio Chaves i Marisa Ibáñez.

Escenografia i vestuari: El taller de Isabel.

Un xou de
La Troupe Malabó

Betxí, España

La Troupe Malabó en la actualidad, formada por Sergio Chaves y Marisa Ibáñez, se ha convertido en una de las pequeñas y habituales Compañías del panorama teatral, no solo de la Comunidad Valenciana, sino también del Estado Español, por su continua presencia en los eventos teatrales.

Su trayectoria ininterumpida desde el año 2000 así lo avalan.

LaTroupe Malabó se ha convertido en un referente en el mundo del Payaso, de la mano de su director Sergio Chaves; y eso es debido a su larga e incansable formación en este campo, con pedagogos tan reconocidos como Jesús Jara, Lluna Albert, Sergio Claramunt, el americano Mose cohen, o el archiconocido LeoBassi, entre otros muchos maestros.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar