Filtrar

Zeppelin

  • Comèdia
  • Per a tots els públics
  • 1:00 h
https://macmislata.es/arts-esceniques/zeppelin

Enllaç copiat al porta-retalls

Un viatge sense precedents ens endinsa al món del somni i de la imaginació.

Monsieur Bocamoll, Marcello, l’Inventor mecànic i Ursus, el valent Pilot acròbata, ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principis del segle XX. Davant dels ciutadans bocabadats, realitzen el seu vol d’exhibició. Res els pot fer enrere. Ni tempestes, ni avaries, impediran realitzar el seu periple. Amb l’ajuda del públic, superaran tots els entrebancs possibles. En el seus viatges pel món coneixeran gent, ciutats, s’enamoraran… la música i el color ompliran els carrers.

Una aventura plena de sorpreses que farà que la monotonia de les ciutats quedi eclipsada pel vol del Zeppelin. La lluita per fer realitat les il·lusions d’aquests fantàstics somiadors.

La Baldufa presenta un espectacle molt versàtil i capaç d’adaptar-se a infinitud de recorreguts. El Zeppelin pot sortir en rues…

Fitxa artística:

Autor i direcció: La Baldufa.

Disseny: Carles Pijuan.

Construcció: Xevi Planas, Ultra Màgic, La Baldufa.

Vestuari: Teresa Ortega.

Intèrprets: Enric Blasi, Emiliano Marró i Carles Pijuan.

Producció: La Baldufa.

Oficina: Isabel Mercé, Pilar Pàmpols.

Coproducció: INAEM – Ministeri de Cultura, Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Lleida i Institut Ramon Llull.

Un xou de
La Baldufa Teatre

Lleida, España

La Companyia de Comediants La Baldufa neix a Lleida, l’any 1996.

Els objectius principals de la companyia són oferir espectacles d’alta qualitat artística; crear espectacles multidisciplinaris, utilitzant el màxim de recursos teatrals; oferir espectacles per a tots els públics, però majoritàriament per a públic infantil; i crear espectacles ideològicament compromesos amb els valors de solidaritat, tolerància i respecte.

La companyia ha estat present en molts teatres i festivals catalans i de l’estat espanyol, com per exemple: Teatre Nacional de Catalunya, Gran Teatre del Liceu, FETEN de Gijón, Teatralia de Madrid, Festival Internacional de Teatro de Getafe, Festival Internacional de Pallassos Charlie Rivel de Cornellà, Fira de titelles de Lleida, Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida, Mostra de Teatre Reclam de Castelló, Fiestas del Pilar de Saragossa, Festa de La Mercè de Barcelona, entre altres.

La Baldufa també ha estat present, o en breu hi serà, en nombrosos festivals europeus a França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Bèlgica, Hongria, Països Baixos, Àustria, Dinamarca, Polònia, Finlàndia, Noruega, Luxemburg, Romania, Suïssa, Irlanda del Nord i País de Gal·les. Fora del continent europeu ha estat a Mèxic, Xina, Costa Rica i Xile.

Actualment i des de 2008, La Baldufa organitza el Festival Esbaiola’t a les Valls d’Àneu, un festival teatre al carrer i per a tots els públics, als Pirineus.

La Baldufa està associada a CIATRE, a la TTP i a ASSITEJ.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar