Filtrar

Caballos de Menorca

  • Teatre de carrer
  • Per a tots els públics
  • 1:00 h
https://macmislata.es/arts-esceniques/caballos-de-menorca

Enllaç copiat al porta-retalls

Cavalls de Menorca és una visió personal de la celebració menorquina. Un espectacle que recrea l'animalitat primitiva del cavall i recupera el pes de la tradició en una representació contemporània. L'espectacle reinterpreta mitjançant una proposta escènica l'essència de la celebració, però amb un enfocament propi i personal.


Fitxa artística:

Idea, concepció artística, direcció i coreografia: Luis Rovira Yagüez.

Intèrprets: Luis Rovira, Miki Gelabert Blesa, Carlos Alejandro González, Damian Fiore Giralt, Gonzalo Par Vivo i Gerardo Atilio Leites.

Producció: Tutatis.

Disseny plàstic: Ramón de los Heros i César Álvarez.

Composició musical: Beto Bedoya.


Premis i reconeixements:

Aalborg Carnival-Dinamarca

Gaukler Festung de Koblenz –Alemanya.

Un xou de
Tutatis

España

Tutatis som una distribuïdora i productora amb més de 30 anys d'experiència especialitzada en la creació de teatre de carrer, espectacles de teatre familiar, gestió d'esdeveniments (cavalcades de reis, festes majors, esdeveniments per a empreses) i muntatge de programacions a mesura per a tota mena de clients.

A través de diferents companyies de teatre familiar, de carrer i animacions, els nostres espectacles han aconseguit prestigi i reconeixement en el territori espanyol i internacional; sent premiats en FETEN, Aalborg o Gaukler Festung.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar