Filtrar

Calor

  • Circ contemporani
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • 50'
https://macmislata.es/arts-esceniques/calor

Enllaç copiat al porta-retalls

Calor s'inspira en la situació en la qual viuen moltes persones mancades de llar, viatgeres involuntàries que es van veure forçades a deixar les seues cases, obligades a marxar-se precipitadament de les seues llars.

Un espectacle que combina el clown amb les arts circenses, presenta un univers oníric i poètic, on el públic és convidat a sentir, a imaginar i riure, a pensar i a jugar.


Fitxa artística

Creació, direcció i acció: Quique Méndez.

Mirades externes: Leandre Ribera.

Suport en creació: Rubén Río i Álex Britos.

Coreografia: Javier García “Mimo”.

Escenografia: Jairo Font i Violeta Ollauri.

Vestuari: Piti Demore.

Atrezzo: Taller Guirigay.

Il·luminació: Sergio Izquierdo.

Fotografia: David Palacín.

Vídeo: David Castro González i Alejandro Ronda.

Tècnic gira: David de Tomás.

Espais de creació: La Parrala, Central del Circ, Artmosfera.

Un xou de
Jean Philippe Kikolas

España

Jean Philippe Kikolas, és el alterego de Quique Mendez.

Quique Mendez va rebre el seu primer curs de clown amb Leo Bassi. Des d'aqueix moment comença a endinsar-se en el món de l'escena, Teatre en La Gindalera (Madrid), clown amb Carlo Colombaioni, Pep Vila, Marcelo Katz….. malabars de la mà de Inaki Santre (Gandinni Juggling Proyect ), PASS OUT ( Escola de Circ Carampa), Antolío, Viktor Kee… acrobàcies i verticals amb Martin Carela a l'Escola de Circ Crioll de Buenos Aires, equilibris amb objectes amb Alvaro Guerrer……, així com en diverses matèries afins, teatre, mastegares, dansa, interpretació, moviment, màgia, titelles, música…

En 2002 crec al costat d'Enrique Sebastian ELS KIKOLAS, companyia amb la qual van estrenar 6 diferents espectacles que van passejar per Espanya, Itàlia , Portugal, França, l'Argentina….

En 2010 crea el seu espectacle unipersonal SENSE REMITENT, un espectacle de circ teatre inspirat en la comèdia slapstick i al cinema còmic de Buster Keaton, Charlie Chaplin, i sobretot, Jacques Tatti…. amb el qual ha realitzat mes de 300 presentacions per tota Europa.

Des de 2012 gestiona la “Carpa Dom Kikolas”, un Espai Escènic Itinerant, on realitza els seus espectacles, dóna cabuda a altres propostes artístiques, i realitza diferents esdeveniments i espectacles de creació col·lectiva…..

En 2018 presenta la seua última creació en solitària CALOR, una epopeia sobre les relacions, sobre els oblidats, obligats a fugir de les seues pròpies terres … un espectacle senzill, poètic i commovedor.

Ha participat en diferents festivals tant en la península com en la resta d'Europa….. Fira del Circ La Bisbal, Viladecans al carrer, Sevilla Circada, FETEN, Fira de Teatre de Ciudad Rodrigo, Mostra de Pallasos Xirivella, Enclavament de Carrer, de Burgos, ARCA, Imaginarius (PT), Serralves en Festa (PT) Ruarte (PT), Milà Clown Festival (IT), Carnavale di Venezia (IT), Reuring Festival (NL), Onsterstrom Vlissingeng (NL), Kunstend on straat, (NL), Plassterspektakel, (Àustria), Internationale Kulturbörse Freiburg (Germany), Gevleugelde Stad Ieper (Belgium),Internationaal Straattheaterfestival Beveren (Belgica)… també, molts pobles i ciutats, en festes, setmanes culturals, programacions, circuits, campanyes escolars…..

Forma part com a membre actiu de l'Associació d'Arts Escèniques La Parrala de Burgos, de l'ONG Pallassos Sense Fronteres, com a expedicionari i col·laborador i de l'Associació d'Artistes de Circ de Creació, i segur que d'algun altre embolic….

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar