Filtrar

Collage

  • Circ, Acrobàcia
  • Per a tots els públics
  • 40'
https://macmislata.es/arts-esceniques/collage

Enllaç copiat al porta-retalls

Dos homes suspesos a l'aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la seriositat i larigidesa que assenyala el guió. En un primer moment, tot surt com estava previst. Peròben aviat, unes ànsies de rebel·lió s’apodera dels protagonistes d'aquesta història.Entre bot i bot, el duet d'artistes imposa les seves normes, creant situacionscòmiques i esbojarrades amb l'objectiu d'engendrar el seu propi espectacle. Totesaquestes peripècies passen en un estat d'ingravidesa més a prop del cel que de la terra.

Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d'objectes i altesdosis d'enginy i d'humor són els elements de "Collage". Un espectacle de trampolí per atots els públics ple de diversió presentat per la companyia catalana BotProject.

Un xou de
Bot Project

Barcelona, España

La companyia es va formar en el 2007 quan els seus components (en Lucas i l’ Angel) van unir les seves aptituds interpretatives i acrobàtiques per a la creació d’ un número de trampolí per la mostra de l’ Associació de Circ Rogelio Rivel de la Mercè 2007. El resultat obtingut va resultar molt satisfactori pels dos acròbates i van decidir unir forces per crear una nova companyia de circ especialitzada entrampolí i acrobàcies.

Actualment, la companyia realitza els seus entrenaments tècnics a la carpa de l’Associació de Circ Rogelio Rivel i la Central del Circ que l’APCC ha obert a la zona Fòrum de Barcelona. Inicialment la companyia va establir la sevaresidència al Tub D’Assaig de Terrassa fins que l’ajuntament de Sabadell els va proporcionar un espai de creació a Cal’Estruch permetent obrir noves línies d’investigació tècnica i artística sobre mur, objectes, moviment i interpretació aprofondint en la seva interacción amb el llit elàstic. Va ser aquí on va surgir la idea del seu primer espectacle, Collage. Des d'aleshores botproject alterna la seva residència entre Ca l'Estruch de Sabadell i la Central del circ de l'APCC per continuar l'ampliació, desenvolupament i perfeccionament de les seves línies d'investigació.

D'ença han realitzat més de 200 representacions de l"Collage" i l'"Epiral del Diablo" i han guanyat el premi del public de la 17º edició del Festival de Teatre de Villanueva de la Serena i han estat nominats als premis Zirkolika com a millor espectacle de carrer.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar