Filtrar

Esencial

  • Circ
  • Sense text
  • Per a tots els públics
  • 1:00 h
https://macmislata.es/arts-esceniques/esencial

Enllaç copiat al porta-retalls

Esencial és un espectacle que parla de transicions. Cinc personatges que juguen, que somien, un viatge d'aventures que ens portarà a llocs recòndits en què la decisió vital serà prendre el camí més simple. Este nou espectacle de Vaivén Circo es presenta amb una posada en escena inspirada en l'“Arc de Sant Martí de Waldorf”: un joguet compost per pilars i arcs que propicien una espectacular escenografia. Estem davant d'una arquitectura que canvia i capaç de reinventar-se, com l'ésser humà mateix fa en la cerca del seu progrés. Una escenografia amb tints poètics, idònia per a crear un ambient màgic en què treballar amb l'equilibri, amb subtils diferències que poden propiciar que es passe del caos a l'harmonia en uns segons. En esta ocasió, Miguel Moreno “Bolo”; Premi Nacional de Circ 2016, compta amb Javier Parra en la direcció, i la col·laboració en la posada en escena de Jokin Oregi, Premi Nacional de Teatre per la Infància i la Joventut, 2018 amb la seua companyia Marie de Jongh.


Direcció i creació: Javier Parra i Vaivén Circo.

Música original: Daniel Maldonado “Sam”.

Intèrprets: Manolo Carambolas, Celia Sako, Chema Martín, Irene de Paz, Miguel Moreno “Bolo”.

Col·laboracions: Jokin Oregui.


PREMI NACIONAL DE CIRC, 2016.

PREMIS LORCA: Millor Espectacle de Carrer, 2014.

PREMIS MAX: nominat Max al Millor Autor Revelació 2016 i nominat Max al Millor Espectacle de Carrer, 2017.

PREMIS PACA: Millor Espectacle de Circ, Millor Escenografia i Millor Direcció.

PREMI CERTAMEN ARTISTES DE CARRER MOLLINA, 2011.

Un xou de
Vaivén Circo

Granada, España

Des de la fundació de la companyia Vaivé, l'any 2008, qüestiona la unilateralitat de les arts escèniques, aquesta manera de fer que ha de ser d'una forma o una altra. Aposta per sumar, per aportar el necessari per al que creuen que farà créixer el circ sense lligar-se a un camí predeterminat, per això cada espectacle és diferent, és una aposta única però sempre amb un mateix llenguatge, el moviment en global.

Sempre prenem com a punt de partida una escena de moviment, la creguem i a partir d'aquí busquem l'espectacle complet, sempre en la cerca d'una manera de comptar, sense por de canviar perquè ens avala la seguretat que fem el que ens agrada i això ens fa gaudir del que fem.

Com a companyia el que més ens enorgulleix és haver aconseguit és formar una família artística, on tots tenim el nostre lloc en la qual sabem que tots podem encertar o equivocar-nos.

A partir d'aquesta premissa ens pugem en l'escenari a gaudir entre nosaltres i a gaudir amb el públic.

Alguns dels festivals i ciutats en les quals hem mostrat el nostre treball són: *Chalons *dans la *Rue (*Fr), *Coup de *Chauffe en *Cognac (*Fr), *Fira de *Circ de Catalunya *TRAPEZI de Reus, *Fira Tàrrega, *CIRCADA de Sevilla, el Festival de Teatre d'El Ejido, El Festival Porta al Mediterrani, Festival *MOBA, Festival de Teatre de Carrer de Vila-real, Festival *Ane *Brz de *Ljubljana, *Festimome (*Fr), *Bastid *Art (*Fr), Festival *Tra *Terra e *Mare en *Latissana (*It), Festival de Teatre Marràqueix, *Coruña, Londres, *Kalearte a Vitòria, *Kalealdia a Bilbao, *Umore *Azoka en *Leioa, Festival Salamanca, Pilar Zaragoza, Circ *Price de Madrid... Ens deixem molts llocs entranyables, encara que cal destacar *Shizuoka (*Jp), Copa del Món d'Artistes de carrer, *Daidogei, com a convidats especials, Festival de Teatre de *Sibenik (Croàcia).

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar