Filtrar

Express

  • 50'
https://macmislata.es/arts-esceniques/express

Enllaç copiat al porta-retalls

A l'agència de missatgeria Express res funciona com deuria. Tot està cap per amunt, fins i tot el seu personal! Els paquets van i vénen entre acrobàcies, equilibris i malabars. El treball no té un respir. Els enviaments volen tant com el seu personal! I, a més, n'estan plens de sorpreses per a sorprendre el públic. Vine a vore'ns… Potser tingues un correu!

Un xou de
Faltan 7

España

La Cia.. Falten 7 neix en 2017 i està formada per 8 alumn@s de la 15a promoció de l'Escola de Circ Carampa de Madrid (2014/2016).

Després d'acabar els seus estudis, decideixen continuar treballant junt@s i creen suprimer espectacle: EXPRESS, en el qual combinen diverses tècniques com els portés acrobàtics, la bàscula, el masteler xinès, els equilibris i el clown.

El nom de la compañia representa a la resta de companys de la promoció que per diverses raons no han pogut formar del projecte.

Falten 7 és una COMPANYIA INTERNACIONAL formada per 7 noies i 1 noi de diversos països (Irlanda, Israel, Itàlia i Espanya).

L@s integrants són Ina Gruener, Lucca Sartor, Fifi Rosenblat, Mónica Suárez, Paula Garo, NaikelBlázquez, Habiten Shoval i Libby Halliday

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar