Filtrar

Qué pasó con Michael Jackson

  • Teatre contemporani
  • Per a adults
  • 1:25 h
https://macmislata.es/arts-esceniques/que-paso-con-michael-jackson

Enllaç copiat al porta-retalls

Michael Jackson és l'espill trencat en què La Teta Calva es reflecteix per a contar la història d'un tipus que es va veure espentat a l'èxit i no va poder amb ell. Un tipus que va aconseguir la fama. Una fama que es va convertir en botxí. Però, què és la fama?

Aquesta obra no parla de l'artista, sinó de les seues ànsies. No parla del geni que tot ho pot, sinó del xiquet que mai està a l'altura. Aquesta obra no és una obra sobre Michael Jackson viu, sinó del Michael mort que somriu. És la mort el seu major èxit?


Fitxa artística

Textos: María Cárdenas i Xavo Giménez.

Direcció: Xavo Giménez.

Espaci escènic i vestuari: Blanca Añón.

II·luminació: Ximo Rojo

Construcció d'espai: Los reyes del Mambo

Fotografia/Ajudant de direcció: María Cárdenas.

Producció: Laura Marín/ MªÁngeles Marchirant.

Repartiment: Verónica Andrés, Carles Sanjaime i Xavo Giménez.


Premis i reconeixements: 

- Què va passar amb Michael Jackson, Premi Sgae Teatre Exprés i espectacle recomanat per la Red Nacional de Teatros y Auditorios.

- Síndhromo, de María Cárdenas, Premi MAX a autoria revelació 2016, i millor text teatral en els Premis de les Arts Escéniques Valencianes, 2018. 

- Les aventures de T. Sawyer, Premi Feten millor vestuari.

- Penev, Premi Millor Espectacle de Teatre en la Fira Internacional de Teatre de Huesca. Millor espectacle en el Festival Escènica Foios, 2015.

- Llopis, Premi Teatre Expre´s de Sgae, 2015.

Un xou de
La Teta Calva

València, España

La Teta Calva es forma en 2013 amb María Cárdenas i Xavo Giménez. Els dos compten amb àmplia experiència en companyies com La Pavana, Albena Teatre, Perros Daneses, Companyia Teatre Micalet, entre d’altres. L’obra Ático, estrenada en el Espacio Inestable, en va suposar el punt de partida, a la qual han seguit noves històries de Xavo Giménez com Penev o Llopis que han consolidat la companyia.

Per la seua banda, María Cárdenas representa l’altre 50% fonamental de la Teta Calva. Autora de textos imprescindibles com el guardonat “Adiós Todavía” (Premi Ciutat d’Alcoi) o el ressenyat Síndrhomo. Ambdós autors han conquistat també el públic jove, i no tan jove, amb l’adaptació Les Aventures de T. Sawyer junt amb el Centre Teatral Escalante. Talent a parts iguals.

Sense cap dubte, la Teta Calva és una de les companyies valencianes amb un present més sòlid i un futur més prometedor, com ho demostra el fet d’haver estat seleccionats com a finalistes al Premi Max 2017 a la Millor autoria revelació per aquest Síndrhomo que gaudirem en el Tercera Setmana.


MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar