Filtrar

Pop's Corn: Festa Pop!

  • Teatre, Música
  • Per a tots els públics
  • 1:00 h
https://macmislata.es/arts-esceniques/pop-s-corn-festa-pop

Enllaç copiat al porta-retalls

Un concert musical per a tota la família. Una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons amb veu en directe. Una trama senzilla i simpàtica on el públic es divertirà, cantarà i ballarà amb aquest grup musical.


Fitxa artística:

Autor: Maduixa Teatre, SL.

Producció musical: Paco Garnelo.

Assessorament musical: Jorge Silvestre.

Intèrprets: Cristina Campillo, Jaime Francés i Aina Gimeno.

Vestuari: María José Morell.

Realització vídeo: Eloi Càrcel- Ítaca Vídeo.

Fotografia: Alfredo Company.

Producció: La Fam Teatre.

Un xou de
Maduixa Teatre

Sueca, España

Maduixa enceta la seua trajectòria artística a Sueca (Valencia) el 2004 amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics, però al 2006 arriba la professionalització amb l ‘espectacle Maniàtics que els proporciona el reconei-xement dins del sector professional i que els condueix a constituir-se com empresa el 2008.

Amb la intenció de créixer i treballar noves disciplines, la companyia va consolidant les bases d’allò que seran els seus principals valors: conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques i les projeccions audiovisuals, una curada posada en escena i una sòlida interpretació. La decidida aposta per aquest treball d’investigació consolida a la companyia i la defineix amb un llenguatge propi.

El fruit d’aquest treball en diferents disciplines és l’espectacle Ras! que projecta definitivament a la companyia i participa en la major part de festivals d’Espanya, França , Itàlia, Noruega i realitza importants gires a França.

Continuant en aquesta línia de treball interdisciplinari, decideixen fer del llenguatge visual, coreogràfic i plàstic un nou vehicle d’expressió per als xiquets amb la nova producció Consonant al 2011. Tanmateix, la companyia assumeix activitats complementàries del món del teatre com l’organització de la Mostra Internacional del Mim de Sueca, que es celebra des de 1.989.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar