Filtrar

Lurrak

  • Circ, Teatre, Música
  • Per a tots els públics
  • 1:15 h
https://macmislata.es/arts-esceniques/lurrak

Enllaç copiat al porta-retalls

L'escenari és una fàbteatrorica al costat de la ria de Bilbao, a mitjan segle XX, on diverses persones hi conviuen durant moltes hores del dia i de la nit en condicions pròximes a l'esclavitud. 

Un espectacle musical de circ contemporani que conta la història d'una rebel·lió en una xicoteta comunitat, un grup d'homes i dones que s'oposen als abusos en el seu treball. Les persones es mouen entre l'absurd, la comèdia i la tradició obrera lligada a l'ambient fabril dels anys 60.


Fitxa artística:

Autor i direcció: Adrián Schvarzstein. 

Ajudant de direcció: Bea Insa.

Intèrprets i música: Mikel Hernández, Anai Gambra, Roberto Castro, Unai Laso, Gotzon Batikon, Iñaki Etxarri, Josu Aurrekoetxea i Argibel Euba.

Direcció tècnica: Iker Donoso.

Escenografia i atrezzo: Mercedes Lorente.

Ajudant d'escenografia: Toni Iglesias.

Vestuari: Paulette San Martín.

Fotografia: Antonio Mora Aiora.

Disseny gràfic: Llanos Gómez-Ullate.

Producció: Lurrak Antzerkia S.L/Isabel Lorente.

Distribució: Aire Aire Distribución Espectáculos.

Un xou de
Lurrak

España

Basant-se en l’experiència de la producció en gira amb l’espectacle Circus Klezmer, l’empresa Aire Aire desenvolupa aquest projecte, i els Ajuntaments de BILBAO i VITORIA-GASTEIZ s’impliquen en la coproducció de LURRAK.

Es crea la Productora Lurrak Antzerkia SL i neix LURRAK, l’espectacle, amb un càsting d’artistes de circ a Bilbao i de músics a Vitòria, el febrer de 2015.

Al novembre de 2015 comença la primera residència de creació i, des de llavors, l’equip ha anat creixent i variant segons els compromisos dels artistes o les necessitats de la producció.

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar