Filtrar

El MAC aposta enguany per captar nous públics amb sessions específiques per a bebès, xiquets i joves.

Cropped

15 de maig de 2018

L'Ajuntament pretén acostar les arts escèniques als més menuts amb propostes com el MAC Escolars, MAC al pati i el Pop & Circ en família.


Des dels seus inicis, el principal objectiu del MAC (Mislata, art al carrer) ha sigut el de traure les arts escèniques al carrer i acostar-les a la ciutadania, especialment a aquells col·lectius que no solen ser consumidors habituals de cultura. Un d'aquests col·lectius és el del públic més jove: els xiquets, les xiquetes i els joves, per als qui cada any s'ofereixen diferents espectacles, quasi sempre relacionats amb el món del circ, fil conductor de la programació del festival.

Enguany, l'Ajuntament de Mislata ha optat per reforçar encara més, si cap, aquesta aposta pel públic infantil i juvenil, ja que la majoria de novetats de la programació consisteixen en sessions específiques per a bebès, xiquets i joves. "La promoció de la cultura i de la infància són dos dels trets que millor ens identifiquen i el MAC és l'escenari ideal per a conjugar-los", explica l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, convençut que "el teatre, el circ, la dansa i la música són una font de valors essencials per al desenvolupament personal dels xiquets i les xiquetes".

El MAC 2018 inclou enguany dos activitats noves com el MAC Escolars, unes sessions matinals per a l'alumnat de 5º de Primària que porta per títol Mislata, ciutat del circ i que està coordinat per l'Equip de dinamització cultural de l'Ajuntament, a més d'una sessió específica per a joves. Es tracta de MAC al pati, una representació a càrrec de la companyia valenciana La Trócola Circ, a l'amfiteatre de Felipe Bellver, que es farà el dia 23 de maig a l'hora del pati dels instituts de Mislata.

L'edició d'enguany també recupera un format ja testat en anys anteriors, el Pop & Circ en família, una matinal de tallers de circ i el concert de la banda sevillana Full als jardins de l'Hort de Sendra el diumenge dia 20 de maig. I una altra de les perles que amaga enguany la programació de Mislata, art al carrer és l'última producció de PanicMap, un espectacle que porta per títol Pequeño Big Blue i que està pensat per a bebès a partir de 8 mesos. La cita serà el 25 de maig, al teatre del Centre Cultural, amb dos sessions: 17.30 i 18.30 hores.

De la importància d'apostar pel públic jove es parlarà també en una altra de les novetats d'enguany, el MAC Pro, una jornada per a professionals que tindrà lloc el 17 de maig en La Fàbrica i que porta per títol Les arts escèniques de carrer com a generadors de nous públics.

https://macmislata.es/noticies/el-mac-aposta-enguany-per-captar-nous-publics-amb-sessions-especifiques-per-a-bebes-xiquets-i-joves

Enllaç copiat al porta-retalls

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar