Filtrar

El MAC celebra la seua segona jornada amb un espectacle del Conservatori de Dansa i l'actuació del mag Nacho Diago

Cropped

19 de maig de 2018

El festival celebrarà demà el seu "Pop & Circ en família" amb un concert de la banda sevillana 'Full', el grup de moda de l'escena indie.


El MAC ja xafa els carrers de Mislata. El festival d'arts escèniques va guanyant a poc a poc intensitat amb una programació que ja no pararà fins al pròxim dia 27 de maig. Ahir de vesprada, les principals cites estaven a l'avinguda, amb l'actuació de l'alumnat del Conservatori de Dansa de València i el "Viaje a la Luna", el nou espectacle del mag Nacho Diago.

Al voltant de les set de la vesprada, el públic fidel del MAC i també l'inesperat, aquell que ix al carrer i es troba per sorpresa amb les arts escèniques, van anar omplint el passeig central de Gregorio Gea per a presenciar l'últim treball dels i les alumnes del Conservatori de Dansa de València, que per segon any consecutiu van demostrar a Mislata tot el seu talent i creativitat. "Appropriation" era el títol d'una coreografia de dansa contemporània que aprofundia en la relació entre el cos físic i la imatge virtual, a partir de l'anàlisi de les xarxes socials.

Després del número de dansa, el públic va entrar al teatre del Centre Cultural per a presenciar un dels pocs espectacles de sala d'un festival que té com a senya d'identitat els carrers i places de Mislata. Abans de l'actuació del mag Nacho Diago, que va provocar la sorpresa i també les rialles de xiquets i majors, l'alcalde va procedir a fer la inauguració oficial del MAC 2018. Carlos Fernández Bielsa va defensar la consolidació del que s'ha convertit en el projecte cultural més potent de la ciutat i va recordar que "va nàixer en plena crisi, quan molts festivals i sales baixaven la persiana". Bielsa va posar en valor l'objectiu del MAC de "traure les arts escèniques al carrer, el lloc on van nàixer" i la seua aposta pel públic jove, amb actuacions específiques per a bebès, xiquets i joves.

El MAC continua aquesta vesprada amb l'actuació de la companyia valenciana NUC en l'amfiteatre de Felipe Bellver i demà celebrarà un dels seus plats forts, el "Pop & Circ en família" amb l'actuació de la banda sevillana Full, una de les noves formacions de l'escena indie amb major projecció. Els jardins de l'emblemàtic Hort de Sendra acolliran aquesta proposta per a xiquets i majors, que inclourà també tallers de circ per als més menuts a càrrec de la Finestra Nou Circ i l'actuació prèvia de Ñekü.

https://macmislata.es/noticies/el-mac-celebra-la-seua-segona-jornada-amb-un-espectacle-del-conservatori-de-dansa-i-l-actuacio-del-mag-nacho-diago

Enllaç copiat al porta-retalls

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar