Filtrar

Mislata gaudeix d'una matinal de tallers de circ i concerts pop en família

Cropped

21 de maig de 2018

El MAC programa en els jardins de l'Hort de Sendra un concert acústic de Full, un dels grups indie de major projecció a nivell nacional


Mislata ha gaudit intensament del primer cap de setmana del MAC, el seu festival d'arts escèniques de carrer, que enguany a més de teatre, circ i dansa, incloïa també en la seua programació actuacions musicals. Ahir diumenge va celebrar una activitat que portava per títol "Pop & Circ en família", una proposta per a xiquets i majors que va tenir com a escenari els jardins de l'emblemàtic Hort de Sendra, situat en ple casc antic de la ciutat, en el barri de la Moreria.

El plat fort del matí va ser l'actuació de la banda sevillana Full, una de les noves formacions de l'escena indie amb major projecció, present en molts dels festivals que se celebren per tota Espanya. El grup liderat per Javier València va presentar a Mislata les cançons del seu segon disc, "Tercera Guerra Mundial", i va aconseguir des del primer concorde fer ballar a un públic molt especial, format a parts iguals per xiquets i majors. Més de 300 persones es van donar cita en l'Hort de Sendra per a gaudir de Full, que van estar precedits per Ñekü, una formació valenciana que va actuar com a convidada.

A més de música, el MAC també tenia ahir circ en la seua programació. El concert va estar precedit per una matinal de tallers de circ per als més menuts, on la companyia valenciana La Finestra Nou Circ va ensenyar als xiquets i xiquetes les tècniques bàsiques del clown, acrobàcies, malabares i equilibris. En definitiva, un pla perfecte per al matí del diumenge que va deixar molt satisfeta a l'organització i que de ben segur es repetiran en edicions posteriors del festival.

https://macmislata.es/noticies/mislata-gaudeix-d-una-matinal-de-tallers-de-circ-i-concerts-pop-en-familia

Enllaç copiat al porta-retalls

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar