Filtrar

El MAC celebrarà la sisena edició del 17 al 27 de maig de 2018

Cropped

19 de abril de 2018

Després de cinc edicions programant a les millors companyies nacionals i sumant notables èxits de públic, el MAC (Mislata Art al Carrer) s’ha consolidat com un dels festivals d’arts escèniques de referència a la Comunitat. L’aposta de l’Ajuntament de Mislata per traure la cultura dels teatres al carrer i universalitzar el seu consum ha fet efecte, fins al punt de convertir-se en un dels esdeveniments municipals més esperats per la ciutadania.

És per això que el Consistori ha anunciat ja les dates de la que serà la sisena edició del MAC, que se celebrarà del 17 al 27 de maig, concentrada com en anys anteriors en dos caps de setmana, de divendres a diumenge, replets d’actuacions al carrer -en diferents punts de la ciutat- i amb espectacles d’accés lliure i gratuït. Com explica l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, aquest és el principal objectiu del MAC, “acostar les arts escèniques a tots els públics, també als quals no solen ser consumidors de cultura o als quals no poden permetre’s pagar una entrada per a veure a companyies teatrals d’aquest nivell”.

Tot i que el cartell s’anunciarà en les pròximes setmanes, l’organització repetirà una vegada més la fórmula que tan ben ha funcionat en les seues edicions anteriors, amb una clara aposta pels criteris de qualitat de les seues propostes escèniques. Entre les novetats d’enguany destaca el MAC Pro, una jornada de debat per a professionals de les arts escèniques, gestors culturals i organitzadors d’altres festivals, però a la qual també podrà assistir qualsevol persona interessada en aquest sector.

Quant al gruix del cartell, el conformaran una quinzena de potents companyies teatrals de set comunitats autònomes diferents, més tota una programació d’activitats complementàries per a omplir els carrers durant els deu dies de festival. Enguany, a més, el MAC recupera els concerts per a públic familiar en l’emblemàtic Hort de Sendra. En aquesta ocasió serà el diumenge 20 de maig al matí, una jornada que inclourà tallers circenses per als més menuts i l’actuació d’una de les bandes de moda de l’escena indie nacional.

https://macmislata.es/noticies/el-mac-celebrara-la-sisena-edicio-del-17-al-27-de-maig-de-2018

Enllaç copiat al porta-retalls

MAC Mislata © - Powered by YSZN Festivals

Logotip del festival MAC Mislata

Baixa't l'aplicació Oficial

Tot sobre MAC Mislata ara al teu mòbil

Tancar